Materiaaladvies

Materialen zitten eigenlijk in alle onderdelen van je interieur. Denk bijvoorbeeld aan je vloer, je raambekleding, maar ook aan je meubels en accessoires.

Materialen kunnen de sfeer of je woonstijl versterken. Ze bepalen daarnaast de beleving van je interieur of meubels. Een materiaal kan eigenschappen hebben als warm, koud, hard, zacht, warm, ruw, harig, glad, enzovoorts.

Om een rustig, samenhangend en toch spannend interieur te creƫren, zijn de juiste materialen en de juiste afwisseling hiertussen erg belangrijk.

Het aanbod aan materialen is groot. Bovendien ken je misschien niet de voor- en nadelen van al deze materialen. Dat kan verkeerde keuzes opleveren. Het is bijvoorbeeld zonde wanneer je een zachte vloer aanschaft die al snel beschadigt doordat je kinderen er overheen schuiven met hun stoelen. Ik geef je graag advies over het gebruik van de juiste materialen die passen bij jouw levensstijl en eventueel dat van je gezin, over materialen die passen bij je woonstijl en over de juiste mix van materialen.